Luksuschokolade

Dansk Hjemmelavet Chokolade KLIK HER
Belgisk Hjemmelavet Chokolade KLIK HER
Chokoladeblanding KLIK HER

Luksuschokolade

Luksuschokolade

Det bedste fra chokoladens verden. Vi udvælger vores luksuschokolade med omhu blandt de bedste producenter i Danmark og Belgien. 

Luksuschokolade Dansk hjemmelavet Chokolade

Vores danske chokolade er et Grand Cru produkt med kakaobønner fra de bedste plantager i Sydamerika og med et kakaoindhold på over 70 %. 
Chokoladen er glutenfri og Fairtrade. Desuden er chokoladen fremstillet på æg fra fritgående høns.

Dansk hjemmelavet chokolade – Sådan gør vi

Dansk hjemmelavet chokolade: Nøje udvalgt og ofte selv udviklet og designet, kun fra de bedste producenter i Danmark og kun de bedste stykker. Nogle producenter har altid nogle “billige stykker” i deres chokolade for at øge avancen. Disse stykker sorterer vi ganske enkelt fra, så kun det bedste bliver tilbage.
Vi har gennem tiden udviklet adskillige smagsvarianter og udformninger på chokoladerne, flere af disse stykker har chokoladeproducenterne taget til sig, og de er blevet en fast del af det danske gourmetchokolade. Bemærk at vores danske chokolade er 100% dansk fremstillet. Vi vælger hvert år, gennem smagsprøver, vores chokoladeleverandører. Vi har nemlig erfaret at kvaliteten har det med at falde i takt med at mængden øges, og den går ikke.

Luksuschokolade, Belgisk Chokolade


Vores belgiske chokolade er produceret gennem tre generationer af samme familie, af originale råvarer og efter traditionelle produktions metoder, stadig med masser af håndarbejde involveret. Et belgisk gourmet produkt. Du kan vælge mellem Luksus chokolade i skattekister/træskrin eller Luksus chokolade i guldæsker. Derudover kan du vælge Luksus chokolade sammen med vores populære chokoladeblanding i forskellige indpakninger. Velbekommen. 

Chokoladeblanding

Chokoladeblanding eller Familieblanding: Dette produkt er vi stolte af. Chokolade pakket i flot papir. Produktet er blevet en klassiker indenfor chokolade i gavekurve og er vores fortælling om rigtig kvalitetschokolade til lave priser . En enestående sammensætning af chokolader til hele familien. Vi kombinerer de bedste chokolader vi har mødt gennem årerne fra lande der har tradition for at producerer god og velsmagende chokolade, af de rigtige råvarer. Bemærk at vi har fokus på at der kun bruges naturlige råvarer af de bedste kvaliteter til vores chokolader. Chokolader i papir kan snyde ift. kvaliteten, det gør vores ikke!